Kamer TINTO

De Tinto gastenkamer bevindt zich op de tweede verdieping en is de ruimste kamer. Er staat een tweepersoonsbed en ze heeft een eigen badkamer met bad.

Bijzonderheden van de kamer

120€ /nacht
Ontbijt inbegrepen

Maar ook...

Sport

Voor de wandelaars zijn er uitgestippelde tochten in de bossen rondom onze B&B. De Côte de la Haute Levée en de Côte du Stockeu bevinden zich op enkele kms voor de fietsers die graag in de voetsporen treden van onze Belgische helden. Nadien kunnen jullie lekker ontspannen in de Thermen van Spa.

Zijn jullie echte autofreaks neem dan zeker een kijkje op de agenda van het Circuit van Spa- Francorchamps. Van Maart tot November vinden er elk weekend manifestaties plaats. Een bezoek aan het museum van het circuit Spa- Francorchamps is ook zeker de moeite waard.

Cultuur

De waterval van Coo

Op wandelafstand hebben we de Abdij van Stavelot, de watervallen van Coo en Plopsacoo. Of kom meer te weten over de legendarische “Blanc Moussis”.

Richting Malmedy kunnen jullie o.a. het Malmundarium, de brasserie van Bellevaux en de burcht van Reinhardstein bezoeken.

Old timer

De eigenaars van oldtimers zullen onze streek kunnen ontdekken dankzij de talrijke roadbooks die ter beschikking worden gesteld en die vertrekken vanuit Stavelot.

Uw voertuig kan worden geparkeerd in een gesloten en beveiligde garage.

Règlement intérieur de nos chambres d’hôtes

Bienvenue dans les chambres d’hôtes « Au vieux mouton ».

Nous sommes une famille qui vous accueille chez nous. Il y a peut-être aussi d’autres voyageurs dans la propriété. C’est pourquoi nous vous invitons à profiter de tous les lieux de vie mis à votre disposition dans la convivialité et le respect de l’intimité de chacun.

La totalité de la maison est non-fumeurs. Nous vous invitons de fumer en terrasse où des cendriers sont à votre disposition.

Afin de pouvoir vous accueillir dans les meilleures conditions possibles, votre accueil sera fait à partir de 16h30 le jour de votre arrivée et jusqu’à 21h. Les arrivées tardives ou au contraire précoces, font l’objet d’une entente au préalable. Le dernier jour, les départs se font au plus tard à 11h.

Les petits déjeuners sont servis à l’intérieur ou à l’extérieur de la maison si le temps le permet, entre 8h et 10h. En cas d’allergie alimentaire, veuillez nous prévenir à la réservation.

Les visiteurs devront respecter le caractère paisible des lieux et en faire un usage conforme à leur destination. Les visiteurs s’engagent à rendre les chambres  en parfait état à la fin du séjour et à déclarer et assumer financièrement, toute dégradation éventuelle dont ils pourraient être responsable.

Les visiteurs peuvent aussi accéder au wifi gratuitement. Le téléchargement illégal est interdit.

Les chambres ne sont pas prévues pour y faire la lessive, prendre des repas ou consommer ses propres boissons alcooliques. La cuisine n’est pas laissée à la libre disposition des hôtes.

Le propriétaire décline toute responsabilité en cas de vol ou de dommage corporel survenu dans la propriété.

Le fait de réserver et séjourner au vieux mouton, implique l’acceptation des dispositions du présent règlement d’intérieur et l’engagement de s’y conformer. En cas de non respect de ces règles, le propriétaire aura le droit de rompre le contrat de location et demander le départ des visiteurs qui devront s’acquitter de la totalité du séjour réservé, sans qu’il ne puisse lui être réclamé de remboursement ou de dédommagement.

Si vous constatez une anomalie, un dysfonctionnement ou tout autre problème, veuillez nous en informer afin que nous puissions faire le nécessaire pour un retour à la normale.

En vous souhaitons un bon séjour, nous vous rappelons que nous ne serons jamais bien loin et qu’il ne faut pas hésiter à nous solliciter en cas de besoin, pour un conseil ou toute autre question relative à votre séjour ou à la région.

Nous vous remercions par avance de votre compréhension et de votre collaboration.

Nele & Pedro

Reglement van onze bed & breakfast

Welgekomen in onze B&B « au vieux mouton ».

Wij zijn een gezin en wij ontvangen jullie bij ons thuis. Er zijn misschien ook andere mensen aanwezig, daarom willen wij u vragen om gezellig te genieten van de leefruimten, die te uwer beschikking gesteld werden, en respect te tonen voor ieders privacy.

In gans het huis is het verboden te roken maar u kan genieten van een sigaretje op het terras, waar asbakken voorzien zijn.

Om u op de best mogelijke manier te ontvangen, zullen wij u bij aankomst welkom heten tussen 16u en 21u. Vroegtijdige of laattijdige aankomsturen dienen vooraf besproken te worden. De dag van vertrek vragen we de kamers leeg te maken tegen 11u.

Het onbijt wordt binnen of buiten geserveerd, naargelang het weer het toelaat tussen 8 en 10u. Indien er sprake is van een voedselallergie, gelieve ons hier op voorhand over in te lichten.

Wij verzoeken onze gasten het karakter van de rustige plaatsen te respecteren. De gasten verbinden zich er toe aan het eind van hun verblijf de kamers in perfecte staat achter te laten en mochten ze eventueel schade toegebracht hebben ons hiervan te verwittigen en dit financieel te vergoeden.

Onze gasten hebben gratis toegang tot WIFI maar illegaal downloaden is verboden.

De kamers zijn niet voorzien om uw was te doen, maaltijden te verbruiken of zelf meegebrachte alcoholische dranken te drinken. De keuken kan niet gebruikt worden door de gasten.

In geval van diefstal of lichamelijke schade op onze eigendom wijst de eigenaar alle verantwoordelijkheid af.

Wanneer u reserveert en verblijft in de Vieux Mouton wijst dat er op dat u dit regelement aanvaardt en u er toe verbindt het na te leven. Mocht het reglement niet nageleefd worden dan heeft de eigenaar het recht het contract te verbreken en u te vragen te vertrekken. Het volledige bedrag van het verblijf zal u aangerekend worden en u zal geen terugbetaling noch schadevergoeding ontvangen.

Indien u een gebrek vaststelt of mocht er iets niet naar behoren werken, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen zodanig dat wij dit kunnen repareren.

Wij wensen u een prachtig verblijf en herinneren er u aan dat we nooit ver weg zijn. Mocht u een vraag hebben over uw verblijf of over de streek aarzel dan niet ons hierover aan te spreken.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en voor uw medewerking.

Nele & Pedro